Professionele Carrière

Technisch Accountmanager

VTS Track Solutions (Sep. 2022 – Heden)

Als Technisch Accountmanager bij VTS Track Solutions ben ik verantwoordelijk voor het creëren van new business en het onderhouden van bestaande klantrelaties op het gebied van rupsmobiele oplossingen. Mijn focus ligt op het identificeren van nieuwe kansen, het begrijpen van klantbehoeften en het leveren van technisch advies om optimale oplossingen te bieden. Ik werk nauw samen met interne teams en streef ernaar sterke klantrelaties op te bouwen om zo de groei van zowel onze klanten als ons bedrijf te stimuleren.

Studentchauffeur

AB-AZ Studentchauffeurs (Aug. 2020 – Nov. 2022)

Tijdens mijn masteropleiding aan de TU/e werkte ik als Studentchauffuer bij AB-AZ Studentchauffeurs. In deze functie kon ik niet alleen mijn passie voor auto’s benutten, maar heb ik tegelijkertijd ook vele interessante mensen heb mogen ontmoeten op bijzondere locaties.

Cleanroom technician

Prodrive Technologies (Jan. 2021 – Aug. 2022)

Tijdens mijn masteropleiding aan de TU/e werkte ik als Cleanroom Technician bij Prodrive. In deze rol was ik, samen met mijn collega’s, betrokken bij het opbouwen van diverse high-tech machines en sub-assemblages. Hierdoor heb ik naast technische kennis, ook veel waardevolle ervaring opgedaan betreft de protocollen die komen kijken bij het werken in een cleanroom-omgeving.

Mechanisch ontwerper

Masévon Group (Mrt. 2019 – Jan. 2020)

Tussen mijn bachelor- en masteropleiding in heb ik als mechanisch ontwerper gewerkt bij Masévon Group. Hier heb ik samen met mijn collega’s aan verschillende high-tech machines gewerkt, van compleet nieuw ontwerp tot het doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties. Alle tekenwerk werd uitgevoerd in SolidWorks, zowel in 3D als 2D.

Afstudeerstage

Tophat Classics (Sep. 2018 – Jan. 2019)

Als afstudeerproject voor mijn bachelor Industrieel Product Ontwerpen heb ik voor het bedrijf Tophat een modulaire inrichting ontworpen voor de kofferruimte van de Landrover Defender. Door mij onder te dompelen in de lifestyle van hun klanten, heb ik achterhaald welke wensen zij hebben als het aankomt op het interieur van hun klassieke Landrover. Mijn ontwerp maakt het voor Tophat gemakkelijk om met zo min mogelijk verschillende onderdelen toch zoveel mogelijk klantwensen te kunnen vervullen.

Productontwikkelaar

Nijland Cycling B.V. (Jun. 2018 – Sep. 2018)

Na het succesvol afronden van mijn stage bij Nijland Cycling, heb ik hier nog een aantal maanden mogen werken aan het productie-klaar maken van mijn ontwerp. Tegelijkertijd heb ik tevens aan verschillende kleine ontwerp-projecten gewerkt voor uiteenlopende klanten.

Stagiair productontwikkeling

Nijland Cycling B.V. (Feb. 2018 – Jun. 2018)

Tijdens mijn stage bij Nijland Cycling heb ik voor hun klant, byAr, een concept-fiets uitgewerkt van een simpele schets tot een volledig gedetailleerd 3D-model. Hiervoor heb ik nauw samen gewerkt met de klant om het ontwerp naar wens te krijgen, terwijl ik tegelijkertijd ook naar de technische haalbaarheid met betrekking tot productiemethodes en componentkeuze heb moeten kijken.

Medewerker contactcentrum

Quality Contacts (Okt. 2015 – Jun. 2018)

Tijdens mijn bacheloropleiding heb ik als bijbaan gewerkt bij Quality Contacts, waar ik sales ervaring heb opgedaan in onderandere de telecom- en energie-sector.